millicephe.com

 
  • 34.7735
    EUR
  • 32.2629
    USD
  • 40.704
    GBP
  • 2407.736
    ALTIN G.
Fetö Algısı Yapan Oda Tv Rezil Oldu!

Paylaş Twetle Gönder Yazdır

Okuduğunu anlamayan siyasetçi şeklinde Sinan Oğan’ı hedef aldıkları haberde asıl okuduğunu anlamayanın Oda TV olduğu ortaya çıktı.

 

Sinan Oğan’a atkısı üzerinden yapılan iftiralara verdiği cevap gündem olmuştu. Bu iftiralarda Sinan Oğan’ın atkısının ünlü bir markaya ait olduğu ve fiyatının kimi yerlerde 17bin₺, kimi yerlerde ise 27bin₺ olduğu söylenmiş, Sinan Oğan ise bu iftiralara sosyal medya hesabı üzerinden fotoğrafları ile birlikte ispatlayarak cevap vermişti.

Oğan söz konusu atkıyı tam 10 yıldır taktığını belirtmiş, 2013 yılında dışişleri komisyonu üyesi olarak gittiği bir seyahatinde 11 dolardan birkaç adet aldığını belirtmişti. İftiraya söz konusu olan markaya ait olmadığı ise fotoğraflarla birlikte ispatlanıp kanıtlandı.

Oda TV ise Sinan Oğan’ın bu paylaşımına fetö imasında bulunarak Sinan Oğan’ın İngiltere’de Fetöcülerle görüştüğü algısını yaratmak için “Fetö bu karenin neresinde” diye sordu.

Bu haberin üzerine Sn. Oğan, Oda Tv ye cevap verdiği bir paylaşımda daha bulundu ve bu imalara cevap verdi. Bu paylaşımında şunları söyledi;

Oda Tv tam bir kirli haber sitesine dönüşmüş durumda. Siz yurt dışında davetli olduğunuz bir Türk lokantasına gittiğinizde lokantanın savcılıktan iyi hal kağıdını mı istiyorsunuz? Çıkışta mekan sahibi sizinle fotoğraf çektirmek istediğinde hemen adama git önce Büyükelçilikten temiz kağıdı al mı diyorsunuz? Kaldı ki mekan sahibi hakkında okuduklarımız hep müspet şeylerdi. Geçmişte bir yanlış işi olmuşa onu da ben bilemem. Bu fotoğrafı FETÖ ile ilişkilendirmek için bir insanın gerçekten ya akli melekelerini yitirmesi ya da kötülük çukurunda debelenmesi lazım. Kullanabileceğiniz her iftirayı attınız, şimdi de FETÖ’ye mi sarıldınız? Size tavsiyem gazetecilik yapın gazetecinin işi sağa sola pislik atmak değildir. O kadar iftira attınız, doğrusunu yazdım bir taneniz özür dileyip bu açıklamalara yer vermedi. Sürekli sağa sola pislik atan sonu kendi pisliğinde debelenmek olur!

 

Sinan Oğan’ın bu paylaşımı üzerine Oda Tv, Sinan Oğan ile FETÖ ibaresini bilerek ya yana getirip görsel algı ile FETÖ ilişkisi kurduğu halde özür dilemek yerine, Sinan Oğan’ın okuduğunu anlamayan bir siyasetçi olduğunu yazarak tam bir gazetecilik skandalına imza atmıştır.

Oysa ki durum bunun tam tersi. Sinan Oğan fotoğraf (bakılarak anlaşılan) ile derken Oda TV editörleri Sinan Oğan’ın bu kadar basit anlaşılacak sözünü dahi anlayamayarak Sinan Oğan’ın kendilerinin yazdığı haberin (okunarak anlaşılan) içeriğini eleştirdiğini sanmışlar.

 

Şimdi okuyucularımıza soruyoruz;
Oda Tv yaptığı haberin kapak fotoğrafına kocaman FETO yazdığını mı unuttu, yoksa kötülük çukurunda debelenirken nasıl zeytinyağı gibi üste çıkarız diye bir kötülük daha mı yapmaya mı karar verdiler, yoksa Oda TV’in iş bilmez kendini gazeteci sanan bir ekibi mi var?

 

Copyright © 2023 millicephe.com . Tüm hakları saklıdır.